Contact


Autoservice Rakthof

Hicham Setoui
Rakthof 10 A
5709 EK Helmond

Tel: 0492-560449
E:

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 08.15 uur - 17.15 uur

T: 0492 - 560449 - E:

Autoverhuur Helmond

Auto, bestelbus, of verhuisbus huren in Helmond?
Eenvoudig, snel en goedkoop

Komt u uit Helmond of omgeving? Dan bent u bij Autohopper Helmond aan het juiste adres. Wij verhuren personenauto’s, bestelbussen en verhuisbussen (ook meubelbak met laadlift) tegen scherpe tarieven. Hieronder kunt u snel en eenvoudig reserveren of een prijsberekening maken.
Liever telefonisch contact bel (0492) 560449 (binnen openingstijden)
Autoverhuur Helmond

De no-Nonsense autoverhuurder

Heeft u een kleine auto nodig om even op bezoek te gaan, of juist een ruime station voor een vakantie? Dan is Autohopper Helmond de juiste autoverhuurder voor u! Onze personenauto’s zijn reclamevrij (m.u.v. onze promotie auto), de tarieven transparant en zonder addertjes onder het gras. Tevens zijn wij een BOVAG gecertificeerd bedrijf. Dat noemen wij nou No-Nonsense!!

Goedkoop een bestelbus of verhuisbus huren in Helmond?

Gaat u verhuizen? Dat betekent dozen inpakken, zolder opruimen, adreswijzigingen doorgeven; kortom, een drukke periode. En dan komt het leukste: verhuizen naar je nieuwe stek! Neemt u een duur verhuisbedrijf in de arm? Of huurt u gemakkelijk en snel een bestelbus of bakwagen met laadlift voor een goede prijs en verhuist u gezellig met vrienden en/of familie? Autohopper Helmond heeft voor elke klus de juiste bus!

Ook voor de zakelijke markt biedt Autohopper Helmond oplossingen voor bedrijven die tijdelijk behoefte hebben aan een grote of kleine bestelbus. Denk bijvoorbeeld aan het uitleveren of ophalen van goederen, het opbouwen van een beurs en tal van andere doeleinden. Wij bieden onze vaste klanten speciale zakelijke tarieven. Onder onze klantenkring bevinden zich een aantal makelaars, evenementenbureaus, stand bouwers en meubelwinkels.

Heeft u regelmatig behoeft aan een bestelbus? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Dat kan op telefoonnummer (0492) 560449

GEMAK, FLEXIBILITEIT EN SCHERPE TARIEVEN, DAAR DRAAIT HET OM BIJ AUTOHOPPER HELMOND

Auto, bestelbus, of verhuisbus huren in Helmond, Gemert, de Mortel, Deurne, Ommel, Bakel, Milheeze, de Rips, Aarle-rixtel, Beek en Donk, Lieshout, Mariahout, Nuenen, Mierlo, Lierop, Someren, Asten, Vlierden.

Autoverhuur Helmond

Waarom Autoservice Rakthof

  • Snel en betrouwbaar
  • Bovag gecertificeerd
  • Heldere prijsafspraak vooraf
  • Specialist
  • Goede service
  • Vakkundig

Contact

Rakthof 10 A
5709 EK Helmond

T: 0492 - 560449
E:

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08.15 tot 17.15 uur.
Zaterdag: gesloten

Klanten vertellen

Vergeet APK niet


© Autoservice Rakthof - Website: Van Dongen Design